איך להכין חטיפים לכלב בבית
אנחנו אוהבים לפנק את הכלבים שלנו באוכל טוב ובמיוחד מדי פעם בחטיפים טובים.
כלבים נהנים מאוד מחטיפים טעימים, וחטיפים הם גם אמצעי חיזוק אפקטיבי מאוד לאילוף.
והאמת היא שאם אתם מחפשים לצמצמם עלויות ויש לכם קצת זמן אתם יכולים להכין בעצכם כמה חטיפים נורא טעימים עבור הכלבים שלכם!
אז לבשו את הסינר כי אנחנו יוצאים לדרך!
חטיף מושלם לקיץ - ארטיק טבעוני לכלבים
אם בא לכם להתפרע וממש לפנק את הכלב שלכם בחטיף קיצי מקרר המתכון הבא הוא בול בשבילכם!
מצרכים:
תבנית (עדיף שתהיה תבנית עצם אבל אפשר גם כוס נייר).
מקל (רצוי מקל עץ)
2 גזרים גדולים
סלק אחד
2 כוסות מים.
3 כפות סוכר
ו 3 כפות שמן זית.
אופן ההכנה:
בשלו את הסלק בערך כשעה במים רותחים עד שהוא הופך להיות רך, לאחר הבישול קלפו מהסלק את הקליפה שלו ופרסו אותו ל 3- 4 חתיכות.
קלפו את הגזרים.
הכניסו את חתיכות הסלק והגזרים למיקסר.
הוסיפו את המים הדבש והשמן והפעילו את המיקסר.
הכניסו את התערובת שלכם לתוך התבנית והניחו את המקל.
כאשר התערובת מתקררת (לאחר כ10 דקות בערך) הכניסו אותה לתוך המקפיא.
כעבור 6 שעות אמור להיות לכם ארטיק בריא ומרענן שהכלב שלכם ישמח מאוד ללקק, יאמי!
נשנושי בשר לכלב
אם מתחשק לפנק את הכלב שלכם בחטיף בשרי ועמיד קראו היטב את המתכון הבא.
מצרכים:
3 גזרים
קופסת שימורים של מזון רטוב בשרי לכלבים.
2 ביצים
1 כף מלח
5 כוסות קמח מלא
1/2 כוס מים.
אופן ההכנה:
1.מכניסים את כל המצריכים למיקסר (למעט הקמח) ומתחילים להקציף.
2.מוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלה של תערובת דביקה.
3.יוצרים מתוך התערובת כדורים/ מכניסים לתוך תבניות עצם.
4.מחממים תנור ל200 מעלות.
5.מכניסים לתנור למשך כ20 דקות או עד שהעוגיות מתקשות.
בתאבון!
חטיף פשוט וטעים לכלב
לפעמים מה שהכי טעים הוא הכי פשוט, אז יש לנו בשבילכם מתכון מנצח בשביל ללכת על בטוח!
מצרכים:
2 בננות לא בשלות מדי.
1 כפית אבקת אפייה
150 גרם חמאה
150 גרם חמאת בוטנים.
1 כוס קמח מלא/ שיבולת שועל.
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
1. מתחילים עם הכנת הבצק, מוספים את הקמח והחמאה וחמאת הבוטנים ובהדרגתיות את המים.
2. כדאי למועך את הבננות מבעוד מועד על מנת שיהיה קל ללוש/לערבב במיקסר אותם יחד עם שאר הבצק.
3. אחרי שיש בצק אחיד מועכים לכדי כדור מכסים במגבת ומכניסים למקרר ל15 דקות
4. מחלקים את הבצק לשניים ולשים כל אחד מהחצאים באמצעות מערוך עד לכדי בצק בעובי של 0.5 ס"מ בערך.
5. חותכים עם סכין עיגולים/ או משתמשים בתבניות של עצמות.
6. מניחים את העוגיות על נייר אפייה משומן מעט.
7. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
8. מכניסים לתנור למשך 20 דקות בערך או עד שהעוגיות משחימות.
מצננים ושומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר.
בתאבון!